Rüyada ellerine diken batmak

Rüyada ellerine diken batmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, büyük bir adım atılacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerine diken batmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için karşı tarafın hamle yapmasını bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada ellerine diken batmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eline gül dikeni batmak büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ele diken batmak kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, dış ticarete atılacağına tabir olunur.

Rüyada avucuna diken batmak huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada diken batmak ortaklarla aranın bozulacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağa diken batmak kazancını birkaç kat arttıracağına, hikmete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa diken batmak uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet eder.

Rüyada eli boka batmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments