Rüyada ele diken batmak

Rüyada ele diken batmak bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, keyifli sohbetler edeceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ele diken batmak gördüyseniz:

  • Bir anda parlamanız mümkündür.

Rüyada ellerine diken batmak yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada ele diken batmak zamanının boşa gideceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eline gül dikeni batmak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada diken batmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada avucuna diken batmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağa diken batmak gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağa diken batmak ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada eli boka batmak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments