Rüyada parmağından diken çıkarmak

Rüyada parmağından diken çıkarmak risk almaktan özenle kaçınacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, gelişmelerin olacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına yorulur.

Rüyada parmağından diken çıkarmak gördüyseniz:

  • Ya mevcut ilişkiniz düzelecek ya da yeni bir ilşki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Rüyada parmaktan diken çıkarmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağından diken çıkarmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet eder.

Rüyada parmağına diken battığını görmek rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağa diken batmak yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, aksiliklerin baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada ayaktan diken çıkarmak kazanç elde edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada eline diken çıkarmak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Rüyada diken çıkarmak ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments