Rüyada ayağa diken batmak

Rüyada ayağa diken batmak yorgun ve gergin günler geçireceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, mevki kaybına uğrayacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağa diken batmak gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Rüyada ayağa diken batmak alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına delalet eder.

Rüyada ellerine diken batmak daima secde ve şükür edeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada avucuna diken batmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalettir.

Rüyada parmağa diken batmak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eline gül dikeni batmak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada diken batmak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ele diken batmak kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağı suya batmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments