Rüyada diken batmak

Rüyada diken batmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada diken batmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Rüyada eline gül dikeni batmak allah’ın kendisinden yana olacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine işarettir.

Rüyada avucuna diken batmak yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerine diken batmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada diken batmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, alın terinin karşılığını alacağına işaret eder.

Rüyada parmağa diken batmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına alamet eder.

Rüyada ayağa diken batmak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ele diken batmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada bulanık suya batmak helal kazanç elde edileceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments