Rüyada ayağı yerden kesilmek

Rüyada ayağı yerden kesilmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada ayağı yerden kesilmek gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmek çok cazip gibi görünse de, araştırmalarınızı yapmadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada ayakları yerden kesilmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakları yerden kesilip uçmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağı yerden kesilmek aydınlığa çıkılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine yorulur.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine inanılır.

Rüyada ayağını kesildiğini görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada ayağı kesilmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments