Rüyada ayakları yerden kesilmek

Rüyada ayakları yerden kesilmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, başarılarının devamlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakları yerden kesilmek gördüyseniz:

  • Hayatın ufak tefek oyunlarına yenilmemelisiniz.

Rüyada ayakları yerden kesilip uçmak yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada ayakları yerden kesilmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına işaret eder.

Rüyada ayağı yerden kesilmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ayağını kesildiğini görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada ayak kesildiğini görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada birinin ayaklarının kesildiğini görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments