Rüyada ayağını kesildiğini görmek

Rüyada ayağını kesildiğini görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağını kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri veya kültürleri daha iyi tanımanız hayata farklı gözle bakmanıza yardım edebilir.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileklerinin kesildiğini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, işlerinin günden güne bozulacağına delalet eder.

Rüyada ayaklari kesilmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına yorulur.

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin ayağının kesildiğini görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments