Rüyada erkek parfümü koklamak

Rüyada erkek parfümü koklamak kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine inanılır.

Rüyada erkek parfümü koklamak gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşıcinsten birisinden gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada erkek parfümü koklamak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada parfüm kokladığını görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel parfüm koklamak bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına delalet eder.

Rüyada parfüm koklamak hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, kazancının yerine gelmesine işarettir.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak kişinin başarısızlığa düşeceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek parfümü almak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkekten parfüm almak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına delalet eder.

Rüyada erkek parfümü görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments