Rüyada parfüm koklamak

Rüyada parfüm koklamak beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Rüyada parfüm koklamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerini dikkatle dinlemeli, gelecekle ilgili faaliyetlerinizi, arkadaşlık ilişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı ilgilendiren bilgiler elde etmeye çalışmalısınız.

Rüyada erkek parfümü koklamak kendisinin ve ailesinin geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parfüm koklamak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada parfüm kokladığını görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada güzel parfüm koklamak birlikte bazı işler yapılacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine parfüm sıkmak öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına işarettir.

Rüyada parfüm istemek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına inanılır.

Rüyada hediye parfüm almak ömrünün uzun olacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments