Rüyada güzel parfüm koklamak

Rüyada güzel parfüm koklamak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel parfüm koklamak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, atılması gereken imzalar ya da üzerinde anlaşılması gereken konular bekleyebilir.

Rüyada güzel parfüm koklamak aileden ayrı kalınacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parfüm kokladığını görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak önemli atılımlar yapacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada parfüm koklamak kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada erkek parfümü koklamak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına işarettir.

Rüyada güzel kokulu parfüm görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel koku koklamak rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine işarettir.

Rüyada çok güzel koku koklamak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments