Rüyada parfüm kokladığını görmek

Rüyada parfüm kokladığını görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına delalettir.

Rüyada parfüm kokladığını gördüyseniz:

  • Diğerlerini etkilemek için gereğinden fazla harcama yapmamaya özen gösterin.

Rüyada erkek parfümü koklamak çok büyük mutluluklar duyulacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak kısmetlerin çoğalacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Rüyada parfüm kokladığını görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, husumetlerin başgöstereceğine işarettir.

Rüyada güzel parfüm koklamak yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine işarettir.

Rüyada parfüm koklamak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine parfüm sıkmak daha büyük başarılar kazandıracağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parfümün azaldığını görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parfüm almak ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments