Rüyada paraşütle atlayan birini görmek

Rüyada paraşütle atlayan birini görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paraşütle atlayan birini gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise gerçeke iyi, son derece düzenlisiniz.

Rüyada paraşütle atlayanları görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada paraşütle atlayan görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada paraşütle atlayan birini görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada paraşütle inmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yamaç paraşütüne binmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten paraşütle atlamak çok başarılı olup, kazancının artacağına, başarının düşeceğine inanılır.

Rüyada paraşüt görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan paraşüt görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments