Rüyada yamaç paraşütüne binmek

Rüyada yamaç paraşütüne binmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine inanılır.

Rüyada yamaç paraşütüne binmek gördüyseniz:

  • Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir.

Rüyada yamaç paraşütüne binmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine yorulur.

Rüyada yamaç paraşütle uçmak buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada uçan paraşüt görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Rüyada paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Rüyada paraşütle inmek çok güzel günler göreceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz paraşüt görmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına alamet eder.

Rüyada paraşüt görmek kısa sürede başarısının artacağına, sorunlarının da son bulacağına tabir olunur.

Rüyada paraşütle atlayan birini görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments