Rüyada paraşütle atlayan görmek

Rüyada paraşütle atlayan görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, sorunların çözüm bulacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada paraşütle atlayan gördüyseniz:

  • Mizah anlayışınız iyi, doğal yapınız ruhani veya filozofik; öyleyse bunu karşıt cinsle olan tüm aylık ilişkinizde iyi kullanmalısınız.

Rüyada paraşütle atlayanları görmek her istediğini elde edeceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada paraşütle atlayan görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada paraşütle atlayan birini görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada paraşütle inmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına alamet eder.

Rüyada yamaç paraşütle uçmak gümüş ise allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet eder.

Rüyada birinin paraşütle uçtuğunu görmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine işaret eder.

Rüyada yamaç paraşütüne binmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, helal rızık yiyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments