Rüyada paraşütle atlayanları görmek

Rüyada paraşütle atlayanları görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada paraşütle atlayanları gördüyseniz:

  • Bir sürü plan veya projeyi aynı anda yapmaya çalışmaktansa, öncelikle elinizdeki işleri tamamlamanızda fayda var.

Rüyada paraşütle atlayan görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada paraşütle atlayanları görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada paraşütle atlayan birini görmek yani babasına benzeyeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada uçan paraşüt görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, büyük miktarda para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin paraşütle uçtuğunu görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine işaret eder.

Rüyada paraşütle uçmak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada paraşüt görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments