Rüyada uçan paraşüt görmek

Rüyada uçan paraşüt görmek hırsızlık yapacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, gülen yüzünün de solacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine işarettir.

Rüyada uçan paraşüt gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada uçan paraşüt görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin paraşütle uçtuğunu görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçaktan paraşütle atlamak planlarının gerçekleşeceğine, sıkıntısından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada paraşütle atlayan birini görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işarettir.

Rüyada yamaç paraşütüne binmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada paraşütle uçmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, çok iyi işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada paraşütle düşmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments