Rüyada yüksekten paraşütle atlamak

Rüyada yüksekten paraşütle atlamak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten paraşütle atlamak gördüyseniz:

  • Geçmiş anlaşmaların veya eski hedeflerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Rüyada yüksekten paraşütle atlamak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada paraşütle atlamak maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada paraşütle denize atlamak içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Rüyada uçaktan paraşütle atlamak sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına alamet eder.

Rüyada birinin paraşütle uçtuğunu görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine işaret eder.

Rüyada paraşütle atlayan görmek hem de çok üzüleceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada paraşütle uçmak karlı işler yapacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada paraşütle düşmek bereket ve huzur getireceğine, başarılarının tadına varacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments