Rüyada sevdiğinin ayağını kırık görmek

Rüyada sevdiğinin ayağını kırık görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, güzel haberlerin alınacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kem gözlere gelineceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin ayağını kırık gördüyseniz:

  • Diğerleri için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada sevdiğinin ayağını kırık görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek şansının açılacağına, malının da eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağı kırık görmek şaşkın olacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine inanılır.

Rüyada ayak kırık görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada başkasının ayağını kırık görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak kırığı görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada ayağı kırık masa görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık ayakla yürümek eğlenceli günler yaşayacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments