Rüyada ayağı kırık insan görmek

Rüyada ayağı kırık insan görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, moralinin düzeleceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağı kırık insan gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmek veya gereğinden fazla işle uğraşma ihtiyacı duymak sakıncalı olabilir.

Rüyada ayağı kırık insan görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada kırık ayaklı at görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarını kırık görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına inanılır.

Rüyada ayağının kırık olduğunu görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık ayakla yürümek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ayağı kırık görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağını kırık görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine yorulur.

Rüyada ayağı kırık masa görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments