Rüyada ayağının kırık olduğunu görmek

Rüyada ayağının kırık olduğunu görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ayağının kırık olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikir veya önerilerinden çok kendinizinkilere odaklanmanızda fayda var.

Rüyada ayağı kırık insan görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık at görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ayağı kırık masa görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına delalettir.

Rüyada ayağını kırık görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, çıkmaza gireceğine inanılır.

Rüyada kırık ayakla yürümek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin ayağını kırık görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık ayaklı at görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments