Rüyada kırık ayakla yürümek

Rüyada kırık ayakla yürümek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, büyük tartışmalara gireceğine, eline haram para geçeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, yalnız hissetmeye, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık ayakla yürümek gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeden yeni başlangıçlar yapmamanızda fayda var.

Rüyada kırık ayakla yürümek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalettir.

Rüyada cam kırıklarının üstünde yürümek terfi alamayacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet eder.

Rüyada cam kırıklarında yürümek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalettir.

Rüyada cam kırıkları üzerinde yürümek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık cam üzerinde yürümek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına inanılır.

Rüyada cam kırıkları üstünde yürümek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık camlar üstünde yürümek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına alamet eder.

Rüyada birinin ayağını kırık görmek talihinizin artacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments