Rüyada başkasının ayağını kırık görmek

Rüyada başkasının ayağını kırık görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, iyi halinin kalmayacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının ayağını kırık gördüyseniz:

  • Maddi veya kaynak kullanımı gerektiren konularda ya da anlaşmalarla ilgili başlıklarda hareketlilikler yaşanabilir.

Rüyada birinin ayağını kırık görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada başkasının ayağı kırık görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık sandalye görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının ayağını kırık görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ayağı kırık birini görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağı kırık inek görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada ayağı kırık masa görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments