Rüyada kafeste papağan görmek

Rüyada kafeste papağan görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, günahların af olacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, hane içine ay doğacağına, maddi sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kafeste papağan gördüyseniz:

  • Kontroldışına çıkan olaylar, sizi kötü göstermeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada papağan kafesi görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada kafes içinde papağan görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada papağanı kafese koymak dini vecibelerini yerine getireceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kafeste papağan görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalettir.

Rüyada evde papağan görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada beyaz papağan yakalamak pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine yorulur.

Rüyada papağan yakaladığını görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada turuncu papağan görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments