Rüyada beyaz papağan görmek

Rüyada beyaz papağan görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada beyaz papağan gördüyseniz:

  • Genelde devam eden olumlu etkilerin en iyi şekilde değerlendirilmesinde fayda var.

Rüyada beyaz papağan görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz papağan yakalamak çok karlı yatırımlar yapacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine alamet eder.

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta papağan görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada papağandan korkmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına işaret eder.

Rüyada ölü papağan görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, karasızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gri papağan görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli papağan görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments