Rüyada papağan ısırdığını görmek

Rüyada papağan ısırdığını görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, hakkını alacağına tabir olunur.

Rüyada papağan ısırdığını gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin bir fırsat yer değişikliğine sebep olabilir.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek durulacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan ısırdığını görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başında papağan görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalettir.

Rüyada papağan yavrusu görmek yokluk çekmeyeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan yemek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işarettir.

Rüyada uçan papağan görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işarettir.

Rüyada papağan tutmak zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, esenlik bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil papağan yakalamak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, insanların hayır dualarını alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments