Rüyada ağaçta papağan görmek

Rüyada ağaçta papağan görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, özlem gidereceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta papağan gördüyseniz:

  • Kendinize yeterince güveniyorsunuz.

Rüyada ağaçta papağan görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri papağan görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, edilen duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada ölü papağan görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada papağanla konuşmak elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz papağan yakalamak hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada oyuncak papağan görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına alamet eder.

Rüyada papağana su vermek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments