Rüyada oyuncak papağan görmek

Rüyada oyuncak papağan görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, haksızlığa uğrayacağına, örnek insan olacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada oyuncak papağan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli plan ya da programların içindeki en önemli arızaları ya da eksiklikleri size ufak bir ayrıntıymış gibi göstermeye çalışabilirler.

Rüyada oyuncak papağan görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta papağan görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına inanılır.

Rüyada papağanın öldüğünü görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına alamet eder.

Rüyada papağanlar görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağan yumurtası görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada papağan bulmak maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına delalettir.

Rüyada papağanı kafese koymak mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments