Rüyada evde papağan görmek

Rüyada evde papağan görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işarettir.

Rüyada evde papağan gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada evde papağan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına işarettir.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada papağan beslemek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine yorulur.

Rüyada sultan papağanı görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş papağan görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan kaçtığını görmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işarettir.

Rüyada renkli papağan görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz papağan görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments