Rüyada papağan uçurmak

Rüyada papağan uçurmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağan uçurmak gördüyseniz:

  • İhmal edildiğini düşünen bir yakınınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada papağanın uçtuğunu görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine inanılır.

Rüyada uçan papağan görmek korkularının sona ereceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağan uçurmak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki tane papağan görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına delalet eder.

Rüyada beyaz papağan görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri papağan görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafeste papağan görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments