Rüyada papağan kuşlar görmek

Rüyada papağan kuşlar görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, eğlenceli günler geçireceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağan kuşlar gördüyseniz:

  • Deneyimli kimselerin tavsiyelerini dinleyerek önce sıradan işlerinizi düzene sokun.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına rivayet eder.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan kuşu görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına yorulur.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan kuşlar görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine inanılır.

Rüyada beyaz papağan yakalamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalettir.

Rüyada kafeste papağan görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments