Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, şansının kendinden yana olacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan gördüyseniz:

  • Zevklerinizde modernden ziyade klasiğe dönüş olabilir.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, hakkını alacağına işaret eder.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağan kuşlar görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada papağan kuşu görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşun öldüğünü görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu öldürmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments