Rüyada mavi papağan görmek

Rüyada mavi papağan görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi papağan gördüyseniz:

  • Fazla borç altına girmemeye özen göstermelisiniz.

Rüyada mavi papağan görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta papağan görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan papağan görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sultan papağanı görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada papağanla konuştuğunu görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada papağan yavruları görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, dünya malının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada turuncu papağan görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada papağana su vermek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments