Rüyada avucundan su içirmek

Rüyada avucundan su içirmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada avucundan su içirmek gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi veya yapılacak işleri elinize geçen bilgiler üzerine yenilemek isteyebilirsiniz.

Rüyada avucundan su içirmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuçla su içirmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol avuç içi görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içi kan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içi yarası görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, insanların yolunu aydınlatacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içi öpmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, üzüntünden sağlığından olacağına yorulur.

Rüyada avuç içi kaşımak kıtlığın meydana geleceğine, allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine işarettir.

Rüyada avuç içi çizgilerini görmek sağlığını da kaybedeceğine, aile saadetinin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments