Rüyada ördek kurtarmak

Rüyada ördek kurtarmak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek kurtarmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir,dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada ördek kurtarmak kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine inanılır.

Rüyada ördek beslemek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek yemek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada gölde yüzen ördek görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, bir hastalığa maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada çok ördek görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek vurduğunu görmek iç açıcı sözlere, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine işaret eder.

Rüyada yaban ördeği tutmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments