Rüyada ördek vurduğunu görmek

Rüyada ördek vurduğunu görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, işe başlanacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, kazancının epey düşeceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, özgüveninin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ördek vurduğunu gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları muhakkak değerlendirin.

Rüyada ördek vurduğunu görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada arabayı vurduğunu görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına inanılır.

Rüyada birinin koluna vurduğunu görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalganın kıyıya vurduğunu görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, maddi anlamda rahatlamaya yorulmaktadır.

Rüyada asker vurduğunu görmek aile saadetinin artacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada saçını sıfıra vurdurmak eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yılana vurduğunu görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments