Rüyada gölde yüzen ördek görmek

Rüyada gölde yüzen ördek görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gölde yüzen ördek gördüyseniz:

  • Dost zannettiğiniz kmseler sizin zannetiğiniz kadar dost olmayabilirler.

Rüyada gölde yüzen ördek görmek bol kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölde ördek görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine yorulur.

Rüyada göl ve ördek görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda yüzen ördek görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada denizde yüzen ördek görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzen ördek görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, hakkını alacağına alamet eder.

Rüyada gölde yüzen birini görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölde yüzen insanlar görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments