Rüyada ördek beslemek

Rüyada ördek beslemek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada ördek beslemek gördüyseniz:

  • İvme kazanan konulara ilgi göstermenizde fayda var.

Rüyada yavru ördek beslemek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, anne baba duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada ördek yavrusu beslemek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada beyaz ördek beslemek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalettir.

Rüyada evde ördek beslemek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına işarettir.

Rüyada ördek beslemek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördeğin öldüğünü görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördek pisliği görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada ördek avlamak elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments