Rüyada avuç dolusu iğne görmek

Rüyada avuç dolusu iğne görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu iğne gördüyseniz:

  • Olaylar sinirlerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi sağlılığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada avuç dolusu iğne görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada avuç dolusu diş görmek işten yana şansının açık olacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada avuç dolusu kusmak kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada bir avuç dolusu altın görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç dolusu altın görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eğlence ve renk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu kan görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada avuç dolusu bozuk para görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments