Rüyada avuç dolusu kusmak

Rüyada avuç dolusu kusmak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada avuç dolusu kusmak gördüyseniz:

  • Sizi sıkan bir konudan kurtulup, rahat nefes alabilirsiniz.

Rüyada avuç dolusu kusmak kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada avuç dolusu para görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir avuç dolusu altın görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işarettir.

Rüyada avuç dolusu altın görmek zorluklarının biteceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu bozuk para görmek umutlarının da tükeneceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine rivayet eder.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu kan görmek söz sahibi olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments