Rüyada avuç dolusu kan görmek

Rüyada avuç dolusu kan görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada avuç dolusu kan gördüyseniz:

  • Kişisel kararlarınızı uygulamaya dökmemek için bin türlü bahane bulmaya hazır bir durumdasınız.

Rüyada avuç dolusu kan görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir avuç dolusu diş görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine alamet eder.

Rüyada avuç dolusu para görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, başarıları ile tanınacağına yorulur.

Rüyada bir avuç dolusu altın görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına tabir olunur.

Rüyada avuç dolusu altın görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına inanılır.

Rüyada avuç dolusu iğne görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments