Rüyada avuç dolusu altın görmek

Rüyada avuç dolusu altın görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına işaret eder.

Rüyada avuç dolusu altın gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya evinizle bağlatılı geleceğinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, büyük bir sorun oluşacağına delalettir.

Rüyada bir avuç dolusu altın görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada avuç dolusu altın görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada avuç dolusu para görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, günbegün kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, daha güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu iğne görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine yorulur.

Rüyada avuç dolusu diş görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına işaret eder.

Rüyada bir avuç dolusu diş görmek her daim allah yolunda olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments