Rüyada omzunun kıllandığını görmek

Rüyada omzunun kıllandığını görmek canının derdine düşeceğine, koyu sohbetler edeceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omzunun kıllandığını gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Rüyada omzunun kıllandığını görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada omzunu tutmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, elinin de bolluk göreceğine inanılır.

Rüyada birinin omzuna yatmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine inanılır.

Rüyada birinin omzunu tutmak hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada omzuna baş yaslamak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Rüyada omzundan silahla vurulmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, mutlu olacağına yorulur.

Rüyada birinin omzunda uyuduğunu görmek aile saadetinin artacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments