Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, ortağından ayrılacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak gördüyseniz:

  • Sadece nasıl ilerleyeceğinizi şemalandırmanız gerekiyor.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başını birinin omzuna yaslamak aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada omzuna baş yaslamak yeni bir arkadaşlık kurulacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada başını omzuna yaslamak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başını birine yaslamak maddi açıdan rahata erileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada başı omuza yaslamak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başını göğsüne yaslamak eğleneceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada sırtını yaslamak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments