Rüyada birinin omzuna yatmak

Rüyada birinin omzuna yatmak işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, bunun için sabırsızlanacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada birinin omzuna yatmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda hareketlilik var.

Rüyada birinin omzuna yatmak uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşın omzuna yatmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin omzuna yatmak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, yüksek diploma alacağına inanılır.

Rüyada erkeğin omzuna yatmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın birinin omzuna yatmak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet eder.

Rüyada omzuna yatmak üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin omzuna yatmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments