Rüyada birinin omzunu tutmak

Rüyada birinin omzunu tutmak dayanışma içinde kalacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin omzunu tutmak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınız şu an ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada omzunu tutmak mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına delalettir.

Rüyada birinin omzunu tutmak isteklerine kulak vereceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada silahla omzundan vurulmak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, fakirleşeceğine rivayet eder.

Rüyada omzundan öpülmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin omzuna yatmak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret eder.

Rüyada omzuna baş yaslamak işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, mutluluğunun büyüyeceğine inanılır.

Rüyada bir erkeğin omzunda uyumak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada silahla omzundan vurulduğunu görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments