Rüyada omzuna baş yaslamak

Rüyada omzuna baş yaslamak zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, büyük zararlar getireceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada omzuna baş yaslamak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden ya da girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünün.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada başını omzuna yaslamak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada omzuna baş yaslamak dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başını birinin omzuna yaslamak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına işarettir.

Rüyada başını göğsüne yaslamak tazeleneceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına yorulur.

Rüyada başını birine yaslamak şansın yüzüne güleceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı omuza yaslamak büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalettir.

Rüyada sırtını yaslamak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments