Rüyada avret yerini temizlemek

Rüyada avret yerini temizlemek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret eder.

Rüyada avret yerini temizlemek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuda veya müzakerelerde size yardımcı olmaya çalışan bir kişiyi reddedebilirsiniz.

Rüyada avret yeri temizlemek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, verilen emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek çok büyük ferahlık yaşayacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada avret yerini temizlemek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, husumetlerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada kendi avret yerini temizlemek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada kadının avret yerini görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına alamet eder.

Rüyada karısının avret yerini görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının avret yerini görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin avret yerini görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments