Rüyada arkadaşının avret yerini görmek

Rüyada arkadaşının avret yerini görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının avret yerini gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir buluşma gerekebilir.

Rüyada arkadaşının avret yerini görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının avret yerini öpmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına alamet eder.

Rüyada kızının avret yerini görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine delalet eder.

Rüyada hanımının avret yerini görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, zor bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada babasının avret yerini görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin avret yerini görmek eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulur.

Rüyada kadının avret yerini yalamak eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, işlerinde yenilikler yapacağına yorulur.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, hem eğleneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments