Rüyada karısının avret yerini görmek

Rüyada karısının avret yerini görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına tabir olunur.

Rüyada karısının avret yerini gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.

Rüyada karısının avret yerini görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin avret yerini görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birinin avret yerini görmek maddi kayıpların olacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada kocanın avret yerini görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızın avret yerini görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kendi avret yerini temizlemek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada avret yerini yıkamak işlerin günden güne daha da artacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının avret yerini görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments